Sztárok

Magázza a lánya fiúit Kárász Róbert

Kárász Róbert és lánya, Kárász Anna elég jóban vannak. Még úgy is, hogy az apuka néha kemény kritikával illeti lánya udvarlóit.

Kárász Róbert / MTI Fotó:

Azt írja a Bors, hogy Kárász Róbert még nem tudja, mi lesz a nagyobbik lányából, de abban biztos, hogy a 21 éves Anna az ő szakmájához hasonlót választ majd. „Még nem tudom, mi mellett köt ki, mert több minden érdekli. Kiskorában sokszor magammal vittem a tévébe, így azt sem zárnám ki, hogy a televíziózásnál köt ki majd. Sokat beszélünk a szakmáról, tévét már nem nagyon néz, ő is ahhoz a generációhoz tartozik, akik az internetről tájékozódnak” – mondta Kárász a lapnak. 

Mint kiderült, Annát érdekli a filmes szakma, az egyetemen a vágást és filmezést is tanulja. Anna már nagykorú, apja azon se lepődik meg, ha lánya nem egyedül megy be az általuk üzemeltetett Premier Kultcafé kávézóba.

Tankcsapda-koncerten. Kárász Anna a jobb oldalon

„Mindig bemutatja a barátját, akivel jár. Persze nem azonnal, mert aki ismer kicsit, az tudja jól, hogy néha nehezen tartom magamban a véleményem, így a barátai is csak őszinteségre számíthatnak, aminek nem biztos, hogy mindig örül. Amitől viszont frászt kap, hogy eleinte magázom a fiúit. De mit tehetnék? A tegezés ebben a formában nem az én műfajom. Aztán persze egy idő után megadom magam, amikor nem bírom tovább Anna lányom zrikálásait” – tette hozzá Kárász.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top