nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ismét kihallgatták VV Fanni barátnőjét

Ismét kihallgatták VV Fanni barátnőjét

Továbbra is gőzerővel dolgozik a rendőrség VV Fanni ügyén. A lány legjobb barátnőjét most egy gyanús férfiról faggatták.
NLCafé
f Ajánlom

Továbbra sem kecsegtetik VV Fanni édesanyját gyors eredményekkel a nyomozók. Fanni tavaly november 20-án tűnt el, és már aznap meggyilkolhatták, holtteste viszont azóta sem került elő. Egy gyanúsított ugyan előzetes letartóztatásban van, de beszélni nem hajlandó, így az ő szerepe sem egyértelmű az ügyben. Időközben pedig már az ő ügyvédjét is DNS-vizsgálatnak vetette alá a rendőrség.

VV Fanni

Katalin, Fanni édesanyja elárulta, hogy lánya legjobb barátnőjét ismét tanúként hallgatták meg a rendőrségen. „Neki volt talán a legjobban rálátása arra, hogy Fanni kikkel barátkozik, kivel milyen viszonyban van. Ő volt velünk a legnehezebb pillanatokban is, amikor a rendőrök helyszíneltek Fanni lakásában, lelkileg támogatott engem és a férjemet, hogy kibírjuk azokat a pokoli órákat” – mondta az asszony a Blikknek.

A lap úgy tudja, a barátnőt egy titokzatos férfiról faggatták, aki Fanni rendszeres kuncsaftja volt a lány életének utolsó szakaszában. Bár az illetőt nem gyanúsítják a gyilkossággal, Fanninak állítólag oka volt tartani tőle.

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon