Sztárok

Hódi Pamela kiakadt: ,,Hallgattam öt évig. Ennek vége”

Hódi Pamela és Berki Krisztián kálváriájában újabb fejezet nyílt – valószínűleg addig folytatódik, ameddig egyikük úgy dönt, nem nyilatkozik többé. Egyelőre azonban erről nincs szó...

Eleinte úgy tűnt, Hódi Pamela és Berki Krisztián különválása békés lesz, egy darabig minden rendben ment köztük, de aztán valami átfordult. Minden bizonnyal akkor, amikor kiderült, hogy Berki újra szerelmes, és ezt világgá kürtölte. Hódi Pamela szerint exe megalázza őt ezekkel a nyilatkozatokkal, így minden egyes alkalommal reagál, általában a közösségi oldalán. Így tette ezt most is, lerántotta a leplet Berki Krisztiánról

Egy dolog miatt írom ezt most le! Megmondtam! Meghazudtolnak, megvédem Magam! Nati apjának a nyilatkozatára reagálva pontokban! 1. Hétfőn viberen kapta az üzenetet, hogy Natit nem tudja kedd délután elvinni! (Bizonyíték a levelezésünk) 2. Az utolsó két ügyvéd általi megbeszélésre nem jött el, csak az akkori ügyvédje volt jelen, akinek nyilván a feladata volt továbbítani az ügyfelének, hogy a bírósághoz fordulok, mivel a kéréseik finoman fogalmazva felháborítóak voltak.Tehét nem volt titok a lépésem. 3.az óvodába a táblázat nincs leadva, Krisztián aszisztensének továbbítottam csak. 4. Ez a bizonyos táblázat az Én ötletem volt, Én logisztikáztam ki, azonban nem lett hitelesítve. Nati érdekében bármikor módosítható, mivel tapasztaljuk Mi is, hogy mi lenne a legjobb Natinak! Soha nem tiltanám az édesapjától, de Én ismerem a lányomat, Én vagyok vele mióta megfogant, és ha Én úgy érzem hogy Krisztián olykor felelőtlen (nem írok konkrétumokat, mert nem célom , rosszabb helyzetbe hozni )akkor változtatni fogok! 4. Gyámügyhöz fordulni??? Gyámügyhöz nem ilyennel kell fordulni, hanem egy bizonyos videóval és egyéb rossz döntésekkel, de semmi baj... Nem kívánom a továbbiakban kiadni a magánéletem! Befejeztem! Ameddig hazugság van állítva, addig cáfolni és érvelni fogok az igazam mellett! Hallgattam 5 évig. Ennek vége. Köszönöm!

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Egy dolog miatt írom ezt most le! Megmondtam! Meghazudtolnak, megvédem Magam! Nati apjának a nyilatkozatára reagálva pontokban! 
1. Hétfőn viberen kapta az üzenetet, hogy Natit nem tudja kedd délután elvinni! (Bizonyíték a levelezésünk) 
2. Az utolsó két ügyvéd általi megbeszélésre nem jött el, csak az akkori ügyvédje volt jelen, akinek nyilván a feladata volt továbbítani az ügyfelének, hogy a bírósághoz fordulok, mivel a kéréseik finoman fogalmazva felháborítóak voltak. Tehát nem volt titok a lépésem.
3. Az óvodába a táblázat nincs leadva, Krisztián asszisztensének továbbítottam csak.
4. Ez a bizonyos táblázat az Én ötletem volt, Én logisztikáztam ki, azonban nem lett hitelesítve. Nati érdekében bármikor módosítható, mivel tapasztaljuk Mi is, hogy mi lenne a legjobb Natinak! Soha nem tiltanám az édesapjától, de Én ismerem a lányomat, Én vagyok vele mióta megfogant, és ha Én úgy érzem hogy Krisztián olykor felelőtlen (nem írok konkrétumokat, mert nem célom rosszabb helyzetbe hozni) akkor változtatni fogok!
4. Gyámügyhöz fordulni??? Gyámügyhöz nem ilyennel kell fordulni, hanem egy bizonyos videóval és egyéb rossz döntésekkel, de semmi baj… Nem kívánom a továbbiakban kiadni a magánéletem! Befejeztem! Ameddig hazugság van állítva, addig cáfolni és érvelni fogok az igazam mellett! Hallgattam 5 évig. Ennek vége. Köszönöm!

– írta a közösségi oldalán Hódi Pamela, akit egyébként kerestünk telefonon, de azt mondta, nem kíván az ügyben további nyilatkozatot tenni. A 4-es pontban leírt videóval valószínűleg arra a felvételre utal, amikor Krisztián egy élő videóban mutatta meg a kislányát, amin Pami nagyon kiakadt, ekkor kezdődött a sárdobálás, bár ezután békét kötöttek.

Korábban megszavaztattuk olvasóinkkal, hogy mit gondolnak a vitákról. Szerintetek akkor lenne vége ennek az egésznek, ha Pamela és Berki sem nyilatkozna többet, de arra is sokan szavaztak, hogy leginkább a kis Nati sérül ezáltal. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top