Sztárok

Elhagyta az országot Emilio lánya, a kis Tina

Tina és Emilio nagyobbik lánya Jeruzsálem felé vette az irányt. Igaz, csak egy hétre utazik el a nagylány, az elválás mégis nagyon nehéz volt számukra.

Egyhetes jeruzsálemi utazásra készül Emilio és Tina nagyobbik lánya, akinek nem megy egyszerűen az otthoniaktól való elválás, még ha csak ilyen rövid időre is. A kisebbik Tina éppen ezért úgy érzi, mindent magával vinne otthonról a nagy utazásra. „Én nem tudok máshogy pakolni és csak kézi poggyásszal utazni. Hét cipő hét napra, váltás ruhák, mindenre fel vagyok készülve” – mondta a kis Tina, aki óriásit nőtt, és azt is elárulta, nagyon nehezen ment a neki a búcsúzkodás.

„Én nagyon szívesen mennék, sárgulok az irigységtől. Egy hét a család nélkül, azért az felüdülés tud lenni. Mi most nem tudunk menni sajnos, ide köt minket a munka. Látom, hogy kis Tina nagyon izgul, jó, hogy a nagynéném vele lesz, de azért ő még csak 16 éves, és nélkülünk lesz” – mondta az édesanyja, akitől csak Bangó Margit aggódott jobban a nagylányért. „Nagyon szeretem őt, és természetesen féltem, de tudom, hogy jó kezekben lesz. Hiányozni fog a drága kis Tina, már most várom, hogy visszajöjjön” – mondta a művésznő, aki a család többi tagjához hasonlóan körbepuszilgatta és -ölelgette az utazás előtt álló nagylányt. „Nagyon jólesett, hogy még mindenkivel tudtam találkozni az indulás előtt. Megölelgettek, megpuszilgattak, ezt az érzést most elmentem, és az egy hét alatt majd ebből fogok meríteni, ha hiányoznak” – mondta a kis Tina, akinek készülődését ma 21:00-tól láthatják a nézők a Sláger TV-n, a Drága családom, az Emilio família mai részében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top