Sztárok

Alaposan átverte párja Kulcsár Edinát

Szerencsére jól sikerült a tréfa, de Kulcsár Edina nem volt felkészülve Csuti produkciójára - ráadásul a fél családja szeme láttára!

 

Kulcsár Edina nem is gondolkodott, mikor párja megkérte a kezét. Az egykori szépségkirálynő azonban azt is elárulta, egyáltalán nem a szokásos módon zajlott a lánykérés, sőt. Csuti alaposan átejtette az egész népes társaságot, akik azt hitték, a srác születésnapjára érkeztek.

„Hamar kiderült, hogy mindannyian át vagyunk verve, ugyanis ez egy lánykérés volt. Nagyon meglepődtem” – fogalmazott Kulcsár Edina.

„Külön öröm, hogy a szeretteink szeme láttára történt ez, mert mindkettőnknek nagyon fontos a családunk. Együtt érkeztünk, ettünk, ünnepeltünk, nevettünk, “sírtunk” és most együtt távozunk” – zárta sorait Edina.

Csuti és Kulcsár Edina pár napja első közös gyermekük érkezését jelentették be, úgyhogy az esküvő- és a babahírek után elég nagyot kell villantaniuk, ha továbbra is szeretnének a címlapokon maradni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top