nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Koncz Gábor műtött gerinccel sem mond le a lovaglásról

Koncz Gábor műtött gerinccel sem mond le a lovaglásról

A színész alig várja, hogy felülhessen a lovára, de a vízisízésről sem szeretne lemondani. Unokáinak szívesen főz, és sajnálja, hogy a rohanó világban egyre ritkábban találkozik a barátaival.
NLCafé
f Ajánlom

Koncz Gábor a nyáron lesz 80 éves, de ma is azt vallja, mindent elért az életben, amit akart, és ezután sem lesz másképp. Ha pihenősebb időszak jön az életben, akkor sem fog tétlenkedni.

Amint az állapotom megengedi, mihamarabb szeretnék felülni a lovamra. De nem mondok le a vízisízésről sem

– mondta a Kossuth-díjas színművész a Borsnak adott interjúban. A színésznek korábban ugyanis komoly gerincműtéte volt.

Tekla, a nagyobbik lánya tőle nem messze vett házat, hogy ha majd gondoskodni kell az édesapjáról, a közelben legyen. Egyelőre erre nincs szükség, a színész szívesen főz az unokáinak. Azt készíti, amit ő szeret, az erős pörköltből katonákat csinál a gyerekeknek, és úgy megeszik.

Nagyon büszke a lovaira, valamint a kutyáira, és természetesen imádja az unokáit és a lányait.  Kisebbik lánya babáit máig őrzi. Reginát modellként rengeteget fotózták, így mostanában a fotóművészettel kezdett foglalkozni. 

Koncz Gábornak igen sokszínű baráti köre van, ám sajnálja, hogy már egyre ritkábban járnak hozzá. Szerinte azért, mert a világ olyan lett, hogy semmire sincs idő. Pingpongnál viszont megmaradt a négyesük.

Megosztás Facebookon