Sztárok

VV Fanni édesanyjának mindig is gyanús volt a lánya barátnője

Hiába van alibije VV Fanni barátnőjének, az ügyben kirendelt szakértő úgy ítélte meg, köze lehet a ValóVilág egykori szereplőjének eltűnéséhez.

A Blikk úgy tudja, hogy a VV Fannival halála előtt napi viszonyban lévő nőt közvetlenül a lány eltűnése után egyszer már kihallgatták, sőt egy éjszakára bent is tartották a rendőrök, de végül elengedték.

VV Fanni édesanyjának is több minden gyanús a barátnővel kapcsolatban. Ezeket meg is osztotta a lappal. „Figyelmeztettem Fannikát, hogy vigyázzon, mert nem érzem őszintének ezt a nőt. Nem hallgatott rám. Akkor is rohant, amikor a nő bajba került, és pénzre volt szüksége. Ami nekem a leginkább furcsa volt, hogy amikor elmentünk kipakolni Fanni albérletét, jött a lányom noteszát keresni. A portástól a házban lévő kamerák felvételeit akarta elkérni. Egyre inkább az az érzésem, hogy a lányom halálához több embernek is köze van” – mondta Katalin, VV Fanni édesanyja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top