Sztárok

Úristen, mit vett fel Sarah Jessica Parker?

Sarah Jessica Parker mindig is híres volt jó stílusáról, de még nála is előfordul, hogy nem igazán találja el a szettet, amiben utcára lép. Szerinted nem túlzás ez a ruha?

Sarah Jessica Parker mindig is nagy divatdiktátornak számított, még úgy is, hogy nem volt köze a kifutókhoz, és ruhát sem tervezett. A színésznő a Szex és New York sorozattal vált igazán híressé, de sokszor elmondja, hogy karaktere és az ő élete között sok összefüggés van – a legfontosabb, hogy imádják a divatot. Nos, a napokban mégis egy olyan paparazzifotó készült róla, amin ámul a fél világ. Mintha nem nézett volna tükörbe, mielőtt kilépett az utcára.

Ezt most nem találta el Sarah Jessica Parker. Fotó: Profimedia, Splash

Na jó, azt tudjuk, hogy manapság már minden színt és formát lehet keverni, de ez azért mégiscsak túlzás. A színésznő rajongóit is megosztja a szett, sokan megkérdőjelezik Sarah Jessica Parker divatérzékenységét. Te mit gondolsz erről az összeállításról? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top