Sztárok

Szexuális zaklatás miatt áll bíróság el A szökés színésze, Robert Knepper

Eddig legalább öt nő vádolta meg A szökés című sorozatból megismert Robert Kneppert szexuális zaklatással. A színész tagad.

Immár öt nő, köztük Susan Bertram jelmeztervező is megvádolta szexuális zaklatással Robert Knepper színészt, akit a magyar nézők A szökés című börtönös sorozat egyik rosszfiújaként ismerhettek meg.

Knepper már az ügy kirobbanása óta tagadja a szexuális zaklatási vádakat, hiányolja az ártatlanság vélelmét. Úgy véli, évtizedes karriereket dönthet romba egy pillanat alatt az, hogy a média átvette az esküdtszék szerepét.

5 nő vádolta meg szexuális zaklatással Robert Kneppert – fotó: Getty Images/Michael Tran/FilmMagic

A színész hajlandó lett volna állítólagos áldozataival egy mediátor jelenlétében leülni beszélgetni, de Susan Bertram inkább a bíróságot választotta, és pert indított. Kitart amellett, hogy Knepper hazudik, a zaklatás megtörtént.

„Úgy véljük, Susan Bertram ügye változást hozhat abban, hogy a férfiak miként kezelik a nőket, örülünk, hogy részesei lehetünk a változásnak” – mondta a nő egyik ügyvédje, Marvin Krakow a Hollywood Reporternek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top