Sztárok

Milliókat követelnek Klapka lányától a régi befektetők

Klapka György lányát egyre többet keresik meg olyan ügyekkel és tartozásokkal kapcsolatban, amik akkor bonyolódtak le, amikor ő még nem is élt.

Több mint 20 évvel ezelőtti ügyekkel keresik Klapka György lányát. Az egyik korábbi befektető a Borsnak is megírta az esetét. Mint elmondta, Klapka György 20 évvel ezelőtt  Matrix hirdetőtáblákkal akarta telerakni a várost, de elsősorban az Örs vezér teret. Ötvenkét embert sikerült a magas osztalék ígéretével meggyőznie, összejött húszmillió forint. Teltek-múltak az évek, a pénz odalett, egy fillért sem láttak a befektetők. Bíróságra mentek, egyik ügyvédet váltotta a másik. Nem lett pénz, elévült az ügy, már az első ügyvéd sem él. Mint mondta az egykori befektető igazságot szeretne, nem pénzt. Ha mégis megkapná, azt mondja felajánlaná egy alapítványnak.

„Nem értem, hogy miért apám halála után jutnak az emberek eszébe a lezáratlan ügyek? Egyre több ilyen ember jelentkezik mostanában nálam. Biztos vannak olyanok, akik rossz tapasztalatokat szereztek apám üzleti ügyei kapcsán, de miért pont most?”kérdi Klapka Sandy, aki 27 évesen viszi tovább apja vállalkozását. „Nagyon nem es­nek jól az ilyen megkeresések. Főleg azért, mert az ügyek többsége még akkor volt, amikor nem is éltem. Persze nem szeretem az igazságtalanságot, de azt sem tartom igazságosnak, hogy nem akkor rendezték le a dolgokat, és csak most jelentkeznek. Apámról tudni lehetett, hogy mindig a Vámházban volt, és bármikor fogadott ügyfeleket, vendégeket” – mondta.

Klapka Sandy és édesapja, Klapka György

Klapka Sandy és édesapja, Klapka György

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top