Sztárok

Győzike apósát is csalással gyanúsítják

Váratlanul folytatódik a NAV nyomozása a Gáspár családban. Győzike és Evelin után most Bea asszony édesapja került sorra.

Úgy tűnik, nincs vége Győzikéék kálváriájának. Házkutatást tartott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Gáspár Győző apósánál, majd meggyanúsították a férfit költségvetési csalással. A Blikk információja szerint a NAV azért vette górcső alá Bea édesapját, mert a cégében Győzike is szerepelt alkalmazottként.

„Azt is felháborítónak és jogtalannak tartom, amit velem művelnek, de hogy az apósomat is belekeverték ebbe a mocskos ügybe, az egyenesen undorító. Nincs a világon tisztességesebb ember az apósoméknál, erre azt kell ennek a két védtelen, idősnek megérnie, hogy házkutatást tartanak náluk, és szétdúlják a dolgaikat. Bea apját behívták először mint tanút, később őt is meggyanúsították csalással, és közölték vele, hogy a veje egy bűnöző”mesélte Gáspár Győző.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top