nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Borbély Alexandra csúnyának tartotta magát

Borbély Alexandra csúnyának tartotta magát

Tegnap kihirdették a Glamour Women Of The Year győzteseit, Borbély Alexandra is a díjazottak között volt. A színésznő egy gyerekkori sztorival köszönte meg az elismerést.
NLCafé
f Ajánlom

Borbély Alexandra tavaly megkapta a legjobb európai színésznőnek járó díjat, aztán a Story Gálán is kapott egy elismerést, most pedig a Glamour Women Of The Year legjobb színésznőjének választották. Sikeres hónapokat tudhat maga mögött, vasárnap pedig részt vesz az Oscar-gálán Alexandra, hiszen filmjét, a Testről és lélekről című alkotást beválasztották a legjobb idegennyelvű filmek közé. A színésznő Glamour gálán mondott köszönőbeszédét megkönnyeztük.

Az év színésznője: @szandraborbelyova #WOTYhungary2018

GLAMOUR Hungary (@glamourhungary) által megosztott bejegyzés,

„Van egy csodálatosan szép húgom, én pedig gyerekként mindig is csúnyának tartottam magam” – kezdte Borbély Alexandra. „Aztán elmentem egy színész táborba, és ott azt mondták, van ehhez tehetségem, látták bennem a potenciált. Én így döntöttem le a saját korlátaimat, habár ott is úgy jellemezték az arcomat, hogy színészi – nos, ez azt jelenti, hogy érdekes, tehát csúny, vagy szép is lehet” – viccelődött a a színésznő.

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon