Sztárok

Borbás Marcsinak gyerekkori betegsége miatt nem lehet gyereke

Négyévesen majdnem meghalt, az orvosok már le is mondtak róla. Végül mégis felépült, de a betegségének súlyos következményei vannak.

Élete legnagyobb traumájáról vallott Borbás Marcsi a Star Magazinnak.  A lap azt írja, a műsorvezetőnőt az utóbbi időben sokat támadták, amiért – egyesek szerint – a karrierje miatt nem vállal gyereket.

Forrás: Borbás Marcsi / Facebook

Valójában azonban Borbás Marcsi nagyon sokáig küzdött az anyaságért, de kiderült, hogy gyerekkori betegsége miatt orvosilag képtelen teherbe esni. Ezt pedig csak óriási küzdelmek árán tudta feldolgozni.

Egészségügyi oka van, hogy nem születhetett gyerekem, kicsi koromban egy évig voltam kórházban, és majdnem meghaltam. Négyéves kislány voltam, amikor hashártyagyulladást kaptam, ami olyannyira veszélyes volt, hogy teljesen lemondtak a gyógyulásomról. Egy évet töltöttem a pécsi kórházban egy zárt kórteremben, ahol csontsoványra fogytam. A szüleimmel csak egy üvegfalon keresztül érintkezhettem. Az egyik beavatkozás közben halálközeli állapotba kerültem. Kívülről láttam a saját műtétemet, ahogyan az orvosok szaladgálnak kétségbeesetten körülöttem

– nyilatkozta a lapnak.

Borbás Marcsi korábban is beszélt már betegségéről,  és arról, hogy egyszer újra kellett éleszteni a műtőasztalon. „Rengeteg tragédia volt az én életemben is, sok mindent kellett meggyászolni vagy feldolgozni. De ez nem tartozik senkire. A gyászaimat nem akarom nagydobra verni” – nyilatkozta akkor.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top