Sztárok

Zimány Linda megmutatta gyönyörű anyukáját

Zimány Linda csodaszép, ez nem kétséges – most már azt is tudjuk, hogy ezt kitől örökölte. A modell megmutatta édesanyját, aki akár a testvére is lehetne.

Zimány Linda az utóbbi időben háttérbe vonult, végzi a munkáját, de a közösségi oldalát azért eléggé gyakran frissíti. Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Linda egykori párjával, Kedves Ferenccel tölti az időt Las Vegasban, de azóta sem hallottunk felőlük. Most az is kiderült, hogy a csinos ügyvédbojtár mindig szakít időt a családjára, édesanyja gyakran jár hozzá Budapestre, hogy eltöltsenek egy kis időt kettesben.

Mom and me❤️ Anyás nap😊 Mindig boldog vagyok, amikor anya Pesten meglátogat és kicsit csajoskodhatunk együtt❤️🤗

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

„Anya és én. Anyás nap. Mindig boldog vagyok, amikor anya Pesten meglátogat, és kicsit csajoskodhatunk együtt” – írja Zimány Linda a legfrissebb képéhez. A kommentelők többsége imádja a fotót, sokan írják, hogy a modell anyukája akár a testvére is lehetne, annyira fiatalos. Nos, ez igaz, és az is, hogy olyanok, mint két tojás, össze lehetne keverni őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top