Sztárok

Újra műteni kellett Judy arcát, 9 órán át operálták

Tíz év után újra meg kellett műteni a Groovehouse énekesnőjének arcát. Judy operációja kilenc órán át tartott.

Decemberben lesz húsz éve, hogy Judy barátnőjével és akkori szerelmével, egyben zenekari társával súlyos autóbalesetet szenvedett. A Groovehouse énekesnője súlyosan megsérült: bal oldali bordái átszúrták a tüdejét, lapockája eltörött, az arca pedig összeroncsolódott.  Az arcát korábban harmincötször kellett megműteni, folyamatos korrekcióra szorul. Orvosa javaslatára nemrégiben kénytelen volt ismét kés alá feküdni.

„Rendszeresen elmegyek az orvosomhoz, aki ilyenkor alaposan megvizsgál. Most látta indokoltnak, és javasolta, hogy tíz év után itt az ideje egy korrekciós műtétnek. Egy kilencórás operációt végeztek el rajtam, ez volt a harminchatodik – kezdte Judy. – Akárhogy is nézzük, a bőrünk az életünk során folyamatosan változik, öregszik. Gyakorlatilag teljesen más lesz. Elkezdenek lesétálni az arcon a különböző szövetek. Bármilyen hihetetlen, az arcomnak azon az oldalán van a feszesebb rész, ahol a műtétek voltak, nem pedig azon, amit nem ért szike. Ezeket korrigálták egymáshoz most. Illetve a szám szegletében van egy vágás, vagyis egy betokosodott heg, ami engem nagyon zavart. Ez egy lágy rész, ezért nem is olyan egyszerű itt a regenerálódás. Három hónap, de inkább fél év, mire kialakul a végleges eredmény” – mesélte a Borsnak Judy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top