nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Peter Srámek kigyúrta magát

Peter Srámek kigyúrta magát

Az énekes körülbelül egy éve jár edzőterembe, és azóta sokat alakult: lement a pocakja, és izmosodott is. Peter örül, hogy a nők közül már sokan jelzik neki a változást, és arra is fény derült, hogy az edzés melyik részét nem kedveli.
NLCafé
f Ajánlom

Peter Srámek nagyon sokat fogyott az elmúlt időszakban: elkezdett diétázni, majd egy évvel ezelőtt lement az első kondiedzésére, ennek a hobbinak pedig azóta is hódol. A fiatal énekes teste rengeteget változott az elmúlt egy esztendőben, nagyon kigyúrta magát, amiben egy személyi edző is a segítségére van. Peter Srámek a Fem3Cafe-ban mutatta meg új önmagát, a változást pedig szemmel látható. 

„Kicsit férfiasabban akartam kinézni, de az elsődleges célom az volt, hogy eltűnjön a pocakon” – kezdte a Rising Star felfedezettje. 

Legyen egy énekes színpadképes, ez nagyon fontos, de természetesen a lányoknak is szeretnék jobban tetszeni. Az elején crossfittel kezdtük, most már leginkább súlyzós edzéseket tartunk. Most már az izomtömeg növelése a cél. A lábedzést nem annyira szeretem…

– mondta Peter, majd bemutatta, hogy mégis hogy néz ki náluk egy edzés. 

Megosztás Facebookon