Sztárok

Megvan Lázár Bence temetésének időpontja

Múlt csütörtökön, hosszan tartó küzdés után elhunyt Lázár Bence. A család most tájékoztatta az ismerősöket a temetés időpontjáról.

Három éve leukémiát diagnosztizálták Lázár Bencénél, az Újpesti fociklub egykori kiválóságánál. Az akkor 23 éve fiú küzdött a gyilkos kór ellen, a halála előtt pár nappal még véradást is szerveztek neki, de ez már nem segített rajta, február 22-én, csütörtökön hajnalban jött a hír, hogy Bence az angyalok közé költözött. A család most köszönetet mondott a kórházi dolgozóknak, akik megkönnyítették Lázár Bence életét, illetve a temetéssel kapcsolatban is megszólaltak. 

„Megtört szívvel tudatjuk, hogy drága fiunk és imádott testvérem, LÁZÁR BENCE búcsúztatása 2018.03.07-én (szerdán) 13.00 órakor lesz Kerekegyházán a Borbás Gáspár Sportpályán, ahol kisgyermekként elindult a labdarúgás csodás világába. Bence földi maradványait otthonában fogjuk elhelyezni, hogy mindig velünk legyen, ezért arra kérünk mindenkit, hogy csak egy szál fehér vagy lila virággal fejezze ki együttérzését” – írták. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top