Sztárok

Lilu dögös ruhában ünnepli a 10. évfordulót

Nagy energiával készül Lilu a 10. évfordulóra. Ahogy az a ruháján is látszik, a műsorvezető belead apait-anyait az estébe, mert számára különös jelentősége van.

Régi ismerősként áll csütörtök este a Várkert Bazár színpadára Lilu, aki a 2011-es Women of The Year díjátadóján egyszer már bezsebelte az Év műsorvezetőjének járó díjat. Most Dávid jóváhagyásával választotta a ruhát az eseményre, nem is akármilyen feltűnő  lesz a megjelenése. 

Lilu nagyon készül a Glamour-gálára

A Rossmann szépségnagykövete ez alkalommal is igazi stílusikonként szeretne pompázni a gálán, ahol a főszerep, mint minden évben, most is a tehetségé és a hölgyeké lesz.

„Hihetetlen érzés, amikor kimondják a nevedet, és felsétálsz a színpadra, még most is kiráz a hideg. Már az maga egy fantasztikus dolog, hogy ezen az estén tényleg minden csak a nőkről szól. Az pedig, hogy a 10. évfordulón újra a színpadon állhatok, és én konferálhatom fel a díjazott hölgyeket, külön öröm számomra”– idézte fel Glamour-gálás emlékeit Lilu, aki különösen dögös lesz, mert az idei Women of The Yearre egy igazán extra Elysian ruhát választott.

Lilu estélyijét Dávid hagyta jóvá

A földig erő, lágy esésű szoknyát és a hozzá passzoló testszínű bodyt pedig nem más zsűrizte, mint Lilu kisfia, Dávid, aki kifinomult ízléssel véleményezi anyukája szettjeit.

„Mivel nagyon ritkán járok hasonló eseményekre, ezért Dávid is ritkán lát engem ennyire kiöltözve. Épp ezért imádja, amikor ilyen szép ruhában lát, főleg, amikor földig érő estélyiben. Ilyenkor mindig küldenem kell neki zsűrizésre képeket, ő pedig igazi férfiként bókol. Persze, neki az anyukája mindig gyönyörű” – mosolygott Lilu.

A Glamour Women of the Year jelöltjeire 2018. február 28. éjfélig lehet szavazni az alábbi linken: http://woty.glamouronline.hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top