Sztárok

Kulcsár Edina feneke a téma

Kulcsár Edina anya lesz – vallotta be a modell múlt héten a BEST magazin címlapján. Bár várandós, arra nagyon odafigyel, hogy jól nézzen ki. Nos, ez a legújabb képe alapján sikerül is neki.

Múlt héten derült ki, hogy Kulcsár Edina gyermeket vár, azóta pedig már több titkot is elárult, például azt, hogy Csuti hogyan reagált a hírre. A műsorvezető megígérte, hogy várandóssága alatt is folyamatosan kezeli majd a közösségi oldalát, tartja a kapcsolatot a rajongóival. Kulcsár Edina azt is megfogadta, hogy odafigyel magára a 9 hónap alatt, hogy jó formában maradjon – ez látszik is!

„Sminkelés közben egy kis plank!” – írta a fotóhoz a modell, bár ezt a kijelentést sokan kétkedve fogadták. Egyesek szerint Edina csak a formás fenekét szerette volna megmutatni, de ezt rövid úton kizárta. „Pedig a plank miatt! Rengeteg kép van a telefonban a popsimról, mégsem tettem ki” – írta. Volt, aki azt nem értette, hogy miért tolja ki a popsiját. Persze a modellnek erre is volt egy frappáns válasza: „Nem pucsítottam… Ekkora a fenekem.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top