Sztárok

Vad dolgot vállalt be Várkonyi Andrea

Március 3-án rajtol a világ legnagyobb szánhúzókutya-versenye Alaszkában, melyen Szalay Balázs is ott lesz. Az autóversenyző 300 kilométert tesz meg az alaszkai vadonban, eközben pedig sátrakban tölti majd az éjszakákat. Az extrém kalandban Várkonyi Andrea is részt vesz, elmondta miért.

Várkonyi Andrea szereti a kihívásokat: miután már nem volt többé hírolvasó, egy másféle dologba kezdett. Bevállalta a Micsoda Nők! című műsort, ami saját bevallása szerint igen távol állt tőle eleinte. Aztán belejött, a talkshow pedig igencsak népszerű. Most egy újabb kihívás elé néz, amit talán sosem gondoltunk volna róla. Várkonyi Andrea elárulta, hogy indul a világ legnagyobb szánhúzókutya-versenyén Alaszkában, Szalay Balázs autóversenyző oldalán. 

„Balázzsal régóta ismerjük egymást, hiszen velük tereprallyztam” – kezdte a Fem3Caféban a műsorvezető. 

Tudom, hogy biztonságban leszek. Ez a világ legnagyobb kutyaszánhúzó versenye, őket fogjuk motoros szánnal követni. Nagyon készülünk rá, -40 fokot is bíró kabátokat vettünk. Aki engem ismer ugyanis, az tudja, hogy soha nem megyek hidegebb helyre, mint ahol vagyok

– mondta a Micsoda Nők! háziasszonya.

Várkonyi Andrea és Szalay Balázs a Fem3Caféban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top