Sztárok

Imádjuk Kásás Tamás retro fotóját!

Kásás Tamás nem hallat sokat magáról, de amikor mégis, akkor nagyot szól. A volt válogatott vízilabdázó egy tinikori képet posztolt – hát, ez a külső nekünk nincs meg.

Az egykori vízilabdázó visszavonult a sporttól és a médiától is. Mégis, a tavalyi FINA Mastersen kiderült, hogy Kásásékat még mindig annyian szeretik, mint amikor még együtt volt a csapat.  A volt vízilabdázónak mindig is hatalmas női rajongótábora volt, most egy 21 évvel ezelőtti fotón mutatta meg, hogy miért voltak oda érte mindig is.

97’

Kásás Tamás (@tommaso5) által megosztott bejegyzés,

Kásás Tamás csupán a kép készítésének időpontját írta a kép mellé, de a követői így is odavannak érte. Azt nem tudjuk, hogy éppen van-e esélye egy hölgynek nála, hiszen a sportoló magánélete már játékos-pályafutása alatt is rejtély volt, legutóbb két éve szivárgott ki, hogy Kásás Tamás egy nála 18 évvel fiatalabb hölggyel jár, de ezt azóta sem erősítette meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top