Sztárok

Baukó Éva el van keseredve

Baukó Éva szerint az is hozzájárult a szakításához, hogy az exe sok negatív kommentet olvasott róla. Pedig ő vicces, nem buta, és jól néz ki.

Nemrég véget ért Baukó Éva kapcsolata, ez nem érinti jól, és el is keseredett: fél hogy a celebsége miatt sosem talál normális párt.

„Több hónapon keresztül próbáltuk működtetni, ezért is nagyon rossz érzés, hogy nem sikerült. Annak is köze van a sikertelen kapcsolataimhoz, hogy ismert vagyok, és ezért nem is mernek soha felvállalni engem. Meg is vagyok ijedve, hát nekem tényleg nem lesz soha normális párkapcsolatom. Az emberek betettek a züllött, alkoholista botrányhős nőszemély kategóriájába, holott ennek az imidzsnek köze nincs ahhoz, aki valójában vagyok. Vicces vagyok, nem vagyok buta, és jól nézek ki, vagyis nem hiszem, hogy csak velem lenne a probléma” – panaszkodott a Borsnak Baukó Éva, aki szerint a szakításhoz az is hozzájárult, hogy az exe sok negatív kommentet olvasott róla. „Ezzel az imidzzsel nagyon nehéz lesz olyan párt találnom, aki nem csak megdugni akar. Sajnálom, hogy nem volt olyan műsor, ahol az igazi Baukó Évát meg tudtam volna mutatni, valószínűleg a tévések sem tudnak mit kezdeni azzal, aki már nem botrányhős és nem iszik, mégis nagyszájú, és mindenről tud véleményt alkotni” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top