nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Zámbó Jimmy Amerikában is ismertté válhat

Zámbó Jimmy Amerikában is ismertté válhat

A Zámbó testvérek már szinte rajonganak a Pintér Tibor nevével fémjelzett Jimmy-musicalért, és nagy terveik vannak vele.
NLCafé
f Ajánlom

Ellentmondásos vélemények jelentek meg a nemrég debütáló Zámbó Jimmy-musicalről. Edit asszony kiszaladt a premierről, és akkor úgy tűnt, a Zámbó család többi tagjának sem tetszik, de ők később másképp nyilatkoztak. A darab megalkotója és főszereplője, Pintér Tibor mindeközben azt mondta, bombasiker a Jimmy-musical.

A Zámbó testvérek meghívták Pintér Tibort a Csepeli Munkásotthonban megrendezett emlékkoncertre, ahol negyedórás blokkot adott elő a musicalből. A testvérek itt is méltatták a darabot és egy nagy bejelentést is tettek. Pintér Tibornak köszönhetően Zámbó Jimmy Amerikában is ismertté válhat.

„Sikerült a semmiből várat építenie, kis költségvetésből elképesztő darabot állított színpadra” – dicsérte a darabot Zámbó Marietta.

„Nagy művésznek tartom Tibort, hozzá mert nyúlni a testvérem életművéhez, amelyhez előtte senki – magyarázta Zámbó Árpy a Blikknek. – Szóba került, hogy a ten­ge­ren­túl­ra is elvinné a darabot, és én ebben messzemenőkig támogatom! A dalok és a hozzá koreografált tánc szerintem megállná a helyét, bombasiker lenne Amerikában a Jimmy-musical. Itt az ideje, hogy az egész világ megismerje a testvérem életművét!”

Megosztás Facebookon