nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vajna Timi és Majka reagáltak a róluk szóló álhírekre

Vajna Timi és Majka reagáltak a róluk szóló álhírekre

Napok óta terjed egy álhír, miszerint több híresség is megszólalt Vajna Timi és Andy házasságával kapcsolatban. Mint kiderült, ez kamunak bizonyult, hiszen mindenki megerősítette az ellenkezőjét.
NLCafé
f Ajánlom

Vajna Timi és Andy Vajna házassági válsága a Story Gála után csúcsosodott ki, ahol Andy a titkárnőjével jelent meg. Timi ezután több fotóval és idézettel is üzengetett férjének, Andy pedig ennek hatására Amerikába utazott felesége után, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Hogy ez hogy sikerült, arról még nem jött információ, viszont több álhír is világot látott a napokban, miszerint több híresség, többek között Majka, Boros Lajos és Bochkor Gábor is kinyilvánította véleményét a Vajna házaspár kálváriájával kapcsolatban. Mint kiderült, ebből semmi sem igaz, ezt pedig Timi és Majka is megerősítette. 

„Kérem mindenki tájékozódjon arról milyen portálokról oszt meg híreket… Az eszem megáll…” – írta Majka a közösségi oldalán, Vajna Timi pedig az Instastoryjában támasztotta alá az állítást.

„Erről beszéltem, hogy mind hazugság, amit híresztel ez a portál Boros Lajosról, Majkáról, Bochkorról, Andyről, rólam” – írja Timi. 

Megosztás Facebookon