Sztárok

Palvin Barbinak jót tett az elmúlt 5 év

Palvin Barbi hazánk legismertebb modellje, elképesztően sok megkeresése van. Egy 2013-as kép került elő róla, amelyen látszik, hogy milyen sokat változott az elmúlt öt évben – és milyen jót tett neki.

Palvin Barbiról egyszerűen süt az erotika – a világ egyik legkeresettebb modellje gyönyörű képeit nap mint nap többmillióan lájkolják, hatalmas rajongótábora van. Ezt mutatja az is, hogy Barbi több neves magazin címlapján volt már, és a magyar divatújságok többször is díjazták már. Többek között a Glamour is, ahol az elmúlt tíz évben a legtöbb díjat Palvin Barbara vihette haza, akit háromszor is megválasztottak az olvasók az év modelljének. Barbi 2013-ban egy cigánykerékkel ünnepelte meg a színpadon harmadik győzelmét. Ez alkalomból megosztunk róla egy 5 évvel ezelőtti fotót: akkor is csinos volt, de azért jót tett neki ez a pár esztendő, az tuti. 

Csak hogy mindenki össze tudja hasonlítani, napjainkban leginkább így néz ki: 

🤓

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

A Glamour-díjátadó 10 éves, az ünnepi alkalomból pedig más hírességekről is kerültek elő régi fotók. Mutatjuk:  

Megnézem
Összes kép (8)

Visszatérve Palvin Barbira, most te is megszavazhatod, hogy neked a mostani vagy az öt évvel ezelőtti külseje tetszett jobban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top