nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nagyon sokat karcsúsodott Gáspár Bea

Nagyon sokat karcsúsodott Gáspár Bea

Gáspár Bea lett a Konyhafőnök új zsűritagja, ez alkalomból pedig már a hivatalos fotózáson is részt vett. Győzike felesége a műsor miatt diétázik is, már most látszik rajta.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy Gáspár Bea lett a Konyhafőnök új zsűritagja, Wossala Rozina helyére ült be. A műsor VIP-szériájának győztese már régóta készül a szerepre, egy diétát is elkezdett, hogy jól mutasson a képernyőn. Gáspár Bea az új szereppel talán eltereli a gondolatait családja kálváriájáról, bár most viszonylag jó a helyzet, egy ideje csend van. Győzike felesége mindenesetre mindig pozitív, ezt a közösségi oldalán is láthatjuk. 

Backstage fotó. #akonyhafőnökzsűri #fotózás #yippi #szeretemamunkám #beakonyhaja #zsűrilettem

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés,

A legtöbb kommentelő imádja, hogy Beát láthatja az új évadban, mindenki arra hivatkozik, hogy őt ismerve tényleg őszintén lesznek a reakciói, és együtt örülnek vele. Persze sokan dicsérik a külsejét is, hiszen Gáspár Bea 15 kilót fogyott az elmúlt időszakban, akárcsak a lányai, ő is szuper formában van.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon