Sztárok

Nagy Adri a kisbabájáról beszélt

A gyönyörű színésznő az Élet-Formában elárulta, hogy miként viselte a terhesség első hónapjait, és hogy mennyire tervezték a babát a párjával.

Nagy Adri a Sztárban sztár + 1 kicsiben való szereplése közben, január elején jelentette be, hogy babát vár szerelmétől. A kismama elárulta, hogy eleinte sokat gyötrődött, kínozták a rosszullétek, ráadásul folyamatosan dolgozott: forgatta a Jóban Rosszban-t, és Nagy Bogi oldalán is helyt kellett állnia. Most azonban elárulta, hogy ez már a múlté, minden a legnagyobb rendben a kicsivel. Továbbá arról is beszélt, hogy mennyire volt tervezett a baba.

„Nyilván a fáradékonyság is közrejátszott” – kezdte mondandóját Nagy Adri. „Nagyon húzós volt az elmúlt időszak, azt gondolom, akkor is megviselt volna, ha nem vagyok terhes, de így azért még nehezebb volt. Fáradékony voltam, a rosszullétekkel küzdöttem. Viszont a 14. héten mintha ezt elvágták volna, és újult erőt kaptam, és nagyon hálás voltam a kisbabámnak, hogy ezáltal könnyebben ment a munka” – mondta az énekesnő, aki a babatervezésről is beszélt. 

Beszélgettünk róla, téma volt, de álmunkban sem gondoltunk arra, hogy ez ilyen gyorsan összejön. Ő egy igazi szerelemgyerek. A kimaradt menstruáció volt az első tünet, de az elejétől fogva tudtam, gyereket várok, nem volt meglepetés

– mesélte Nagy Adri, aki már szépen gömbölyödő pocakját is megmutatta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top