Sztárok

Baukó Éva kitette, amije van

Baukó Éva pár hete utalt rá, hogy újra rátalált a szerelem, de végül ez a kapcsolat is kudarcba fulladt. Az egykori VV-s amúgy sem szégyenlős, most pedig minek takargassa magát?

Baukó Éva január végén a Fem3Caféban beszélt róla, hogy újra szerelmes, de a jelek szerint nem alakultak jól a dolgok, hiszen Éva újra szingli. A szakításról a Blikknek mesélt. „Az elejétől fogva egy se veled, se nélküled kapcsolat volt a mienk, aztán történt néhány olyan dolog, ami a részemről elfogadhatatlan volt, így véget vetettem a dolognak.” Baukó Éva azt is elmondta, hogy most már egy komoly kapcsolatra vágyik. Mindenesetre most már nincs párja, aki miatt vissza kellene fognia magát, ami a közösségi oldalán is látszik. 

100% SINGLE

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

A celebnő új fotójánál is jelzi, hogy most már 100%-ban szingli, a képet pedig imádják a rajongók. Még olyan fanatikus is akadt, aki elhívta egy randevúra most, hogy már szabad a pálya. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top