Sztárok

Tóth Gabi és Krausz Gábor egy pár?

Bár Tóth Gabi és Krausz Gábor egyelőre nem tették hivatalossá, árulkodó jelek mutatnak arra, hogy talán egy pár alkotnak.

Tóth Gabi egy ideje már szingli, hiszen tavaly szakított az X-Faktor alatt megismert szerelmével, Trap Kapitánnyal. Bár sokáig azt mondta Gabi, hogy szingliként is boldog, nemrég arról beszélt, hogy hiányzik az életébe egy gyerek. Krausz Gábor szerelmi életéről nem sokat tudunk, csupán annyi derült ki, hogy azért választotta a szakmát, mert így könnyű csajozni, de sosem beszélt a magánéletéről. Egy ismerős viszont azt állítja, hogy a Séfek séfe zsűritagja egy ideje már nem egyedülálló. Nos, Tóth Gabi és Krausz Gábor egymás képei alatt üzengetnek egymásnak, nem lehet nem észrevenni, hogy kialakult közöttük valami.

Az énekesnő este egy olyan képet is posztolt, amin egy vacsora látható, és be is jelölte rajta Krausz Gábort

A fotóhoz pedig Gabi anyukája és Tóth Vera is kommentelt, egy rajongó pedig annyit írt: „Nagy a szerelem”. Nos, mi ez, ha nem kapcsolat?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top