nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Elszerette férjétől új barátnőjét Berki Krisztián

Elszerette férjétől új barátnőjét Berki Krisztián

Csúnya szerelmi háromszög alakult ki Berki Krisztián körül, ráadásul új szerelme még mindig férjnél van.
NLCafé
f Ajánlom

A héten mutatkozott be a nyilvánosság előtt Berki Krisztián új szerelme, Katona Renáta Mazsi. A rózaszín, boldog sztoriból az is kiderült, hogy Hódi Pamela korábban ismerte a huszonhat éves lányt, mint Berki, de nagyon helyesnek gondolja, Renáta pedig Berkiék kislányáról áradozott az egyik reggeli műsorban.

Katona Renáta

Arról azonban eddig nem esett szó, hogy Renáta a mai napig házas, és ez még nem minden. „Egészen megdöbbentő számomra ez az egész, Reniék ugyanis babát terveztek még pár hete”

– mondta a Borsnak a lány egy közeli ismerőse. Az informátor szerint a korábbi szépségkirálynő egy „ismert budapesti vállalkozó” felesége már másfél éve.

Berki Krisztiánnal való megismerkedésében pedig a Schobert-házaspár működött közre: állítólag elhívták síelni a fiatal lányt, Berki pedig meglepetésszerűen csatlakozott hozzájuk.

Katona Renáta a Borsnak nem tagadta hogy házas, és hogy nemrég még babát tervezett férjével, de nem sokkal ezután Berki „visszavonta” kedvese nyilatkozatát. A lány férje szűkszavúan csak annyit mondott: hálás a sorsnak és Berki Krisztiánnak, amiért felnyitották a szemét.

Megosztás Facebookon