nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nincs veszve Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata

Nincs veszve Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata

Egy hónapja derült ki, hogy Gyurta Dani és Cserpes Laura már nem egy pár. A hírek most mégis arról szólnak, hogy az énekesnő Dél-Koreába utazott, hogy megmentsék a kapcsolatukat.
NLCafé
f Ajánlom

Cserpes Laura és Gyurta Dani a hírek szerint egy hónapja külön utakon járnak, bár azt is hallottuk már, hogy meg akarják menteni a kapcsolatukat. Ezután viszont egy ismerős azt mondta, hogy Daninak és Laurának eszükben sincs kibékülni, sőt egyre messzebb kerülnek egymástól. Azt nem tudni, mi lehetett a különválás oka, most azonban úgy tűnik, mégis megpróbálják megmenteni a kapcsolatukat. 

The way i look at you @danielgyurta ❤️

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés,

A BEST magazin informátora szerint a féltékenység volt az oka, amiért végül úgy döntöttek, különválnak. A Blikk szerint az olimpiai bajnok úszó próbálta menteni a menthetőt, ám az énekesnő nem volt kíváncsi rá. A BEST által megkérdezett párkapcsolati szakértő, dr. Csides Kata a következőket mondta a lapnak: „Nem csak egy fiatal kapcsolatban, húsz év házasság után is születnek dühből, haragból átgondolatlan döntések. A hirtelen szakításoknak általában ez az alapjuk. Hullámvölgyek minden kapcsolatban vannak, amit ki így, ki úgy próbál megoldani. A békülés pedig mindig megmarad opciónak.” 

A BEST informátora szerint Gyurta Dani addig kérlelte Cserpes Laurát, amíg ő a viták és a szakítás ellenére felült egy Dél-Koreába tartó gépre, holott megannyi kötelezettség várta itthon. Több koncertet is lemondott, hogy szerelme mellett lehessen. Úgy tűnik, a mosolyszünet után mégis szeretnék folytatni a kapcsolatot. 

BEST magazinban olvashatsz részleteket Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolatáról

Megosztás Facebookon