Sztárok

Vajna Timi magángépért könyörög

Vajna Timi és férje, Andy hamarosan találkozik – legalábbis a Story magazin szerint a filmügyi kormánybiztos Amerikába repül, felesége pedig elhagyta Aspent, és Los Angeles felé vette az irányt.

Mint az a mai Story magazinból kiderült, Andy Vajna Amerikába utazik, hogy megmentsék a házasságukat Timivel. Az utóbbi hetekben igencsak hullámvölgybe került a kapcsolatuk, főleg azután, hogy Andy a gyönyörű asszisztensével jelent meg a Story Gálán, ami nagy visszhangot keltett. Timi az elmúlt pár napot ismét a coloradói síparadicsomban töltötte, de tegnap ő is útra kelt, hogy aztán Los Angelesben találkozzanak. 

„10 óra a repülőtéren… Nincs valakinek magángépe?” – írja az Instagramon a filmügyi kormánybiztos felesége, ami azt jelentheti, hogy az elmúlt időszakban Vajna Timi már nem magángépen utazgat, hanem a halandó emberekkel a repülőn. Nos, Andy Vajna a hírek szerint azért utazik, hogy megbeszéljék a problémáikat, de a kommentelők nagy része mégis úgy gondolja, hogy a válás körülményeit fogják megtárgyalni. Ha Timi továbbra is ilyen ütemben posztol a közösségi oldalán, akkor nemsokára ez is kiderül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top