Sztárok

Újabb részletek Kiss Ramóna súlyos betegségéről

Csak vőlegénye segítségével tudott felöltözni a műsorvezető. Kiss Ramóna kórházban kötött ki, alig látott a fájdalomtól.

Kiss Ramónát is utolérte az influenzaszezon, majd egy hétig nyomta otthon az ágyat, és többször kapott infúziós kezelést a veszprémi kórházban. Vőlegénye, a kézilabdás Lékai Máté végig mellette volt, de alig tudta enyhíteni párja szenvedését.

„Iszonyatos volt! Alig láttam a fájdalomtól. Mintha ki akart volna fordulni mind a két szemgolyóm. Nem gondoltam volna, hogy ilyen borzalmas is lehet az influenza” – mondta Kiss Ramóna, aki megpróbálta házi praktikákkal kikúrálni magát, sikertelenül.

Kiss Rami már jobban van

„Az otthoni környezetben, a pihenésben és a nagymamám húslevesében bíztam, hogy gyorsan helyrehoz, de sajnos visszaestem, s a láz nem csillapodott. Vizes borogatással indítottam, de Máté öltöztetett és vitt vissza a kórházba” – mesélte a műsorvezető a Blikknek. Rami ráadásul nem szokott lázas lenni, legutóbb a begyulladt vakbelétől ment fel a láza, ezért most is azt hitte, komoly a baj.

„Első körben hazaengedtek egy infúziókúra után. Begyógyszerezve ágyba bújtam, de két nap alatt sem ment le a lázam, ezért visszakerültem a kórházba, méghozzá tüdőgyulladás gyanújával, amit szerencsére utóbb kizártak” – nyugtat meg Kiss Ramóna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top