Sztárok

Kiss Ramóna: ,,Megtaláltam az egyensúlyt az életemben”

Kiss Ramóna az utóbbi időben rengeteg felkérésnek tett eleget, most viszont azt mondja, csak azt fogja elvállalni, ami igazán közel áll a szívéhez. A műsorvezető úgy érzi, végre megtalálta az egyensúlyt a karrierje és a szerettei között.

A műsorvezető-színésznő az utóbbi napokban sokat betegeskedett, az influenzajárvány őt is elérte. Kiss Ramóna még infúziót is kapott, hogy gyorsabban gyógyuljon. „Bebizonyosodott, hogy még az influenza sem győzhet le. Vannak nagyon és kevésbé munkás hetek, ez az előbbi lett volna, de a betegség megakadályozta, van ilyen. Szerencsére már jövök kifelé belőle, azért tudtam eljönni a Talpra magyar! sajtótájékoztatójára” – kezdte az NLCafe.hu-nak Kiss Ramóna, aki megfogadta, hogy idén több időt szán magára és a családjára. 

„2018-ban megpróbálom nem túlvállalni magam, csakis olyan felkéréseknek eleget tenni, amiket közel érzek magamhoz, és szeretem. Szerintem megtaláltam az egészséges egyensúlyt az életemben, a munkámban és abban, hogy mennyi időt töltsek a szerelmemmel, a családommal és a barátaimmal.”

Kiss Ramóna a Talpra magyar! rockmusical sajtótájékoztatóján – Fotó: Rácz Tamás (NLCafe.hu)

Rami fontos szerepet kapott a Talpra magyar! rockmusicalben, amelynek március 15-én lesz az ősbemutatója a Papp László SportArénában. „Ahogy Szurdi Miklós (a darab rendezője – a szerk.) is említette, a ’48–’49-es történéseket mutatjuk be kisebb jelenetekben, emberi sorsokon keresztül, viszont én egy létező személyt, Laborfalvi Rózát játszom majd. Abban az időben ő a korának legnagyobb színésznője, dívája volt Magyarországon. Egy nagyon határozott, talpraesett nő, aki kivívta magának a tiszteletet, és harcol a szerelme oldalán, az ő eszméjéért” – magyarázta a Reggeli műsorvezetője. ,,A próbák nagyon jó hangulatban telnek, a zeneszerző remek munkát végzett a dalokkal és kíváncsian várjuk a közönség véleményét majd az arénában. Mindig megtisztelő feladat megemlékezni a múltról és a régi nagyok tetteiről.”

Idén hatodik alkalommal állította össze a Marketing&Media magazin a Top 25 celeb rangsorát, ahol idén Kiss Ramóna az előkelő első helyen szerepel.

Nagyon hálás vagyok a csatornának az előző évemért, ahogy elhagytam a Barátok közt-öt, egyből megkaptam az X-Faktort, majd jött a Reggeli, és a Celeb vagyok, ments ki innen! Jelenleg a Reggeli állandó háziasszonya vagyok, mellette pedig továbbra is a színház teszi ki a napjaim nagy részét. Még próbálom feldolgozni az elmúlt egy évet, mióta kiléptem a Barátok közt-ből, hiszen rengeteg dolog történt velem, de mint minden év elején, most is összeállítottam a kis listámat, hogy hova szeretnék eljutni, és mik a céljaim. Lépegetek előre, és megpróbálom mindenből kihozni a maximumot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top