nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Janics Natasa elszegényedett, már csak Tokióban bízik

Janics Natasa elszegényedett, már csak Tokióban bízik

Ünnepelt olimpikon volt, most mégis meg kell néznie, mire költ, de Janics Natasa vissza akar kapaszkodni. Reméli, hogy a tokiói olimpián még bizonyíthat.
NLCafé
f Ajánlom

Háromszor olimpiai bajnok kajakos Janics Natasa, aki jelenleg a nagy visszatérésben reménykedik. Van honnan visszakapaszkodni, ahogy a Story magazinnak meséli, hiszen a sikertelennek mondható riói olimpia után eltűnt, jelenleg is Bulgáriában él, nem messze a görög-török határtól. 

„December óta itt vagyunk Kardzsaliban a férjemmel és a kislányunkkal” – kezdte a sportoló, aki nem tagadja, az időjárás csak egy ok a helyszín választásnál, sokat számított, hogy olcsó a bulgáriai edzőtábor. Mint kiderült, Janics Natasa a tartalékaiból él, a 2016-os olimpia évében sok mindent saját zsebből fizetett, és mivel Rióban nem sikerült döntőbe jutnia, a befektetett munka és pénz nem térült meg. Ráadásul ő támogatja a két nagymamáját is, ezért nagyon meg kell néznie, mire költ. 

fotó: Facebook/Janics Natasa

Hosszabb ázsiai munkájáról is mesélt a magazinnak a sportoló, és Janics Natasa helyzetét tovább nehezíti, hogy a műtétje óta a teljesítménye elmarad attól, amit szeretne. 

Ha sikerülne kijutnom Tokióba 2020-ban, akkor a hatodik olimpiámon lehetnék jelen, amit nem sok sportoló mondhat el magáról. Csak ez van a fejemben, és mindent megteszek érte.

A gyógyulásáról, az edzésekről és a mostani életéről részletek a Storyban. 

A Story magazinnak mesélt Janics Natasa

Megosztás Facebookon