Sztárok

Harvey Weinstein Meryl Streep mögé bújna

Meryl Streep viszont felháborodott, hogy Weinstein ügyvédei kiforgatják a szavait.

Mindent megtenne a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein, hogy csoportos per induljon ellene a szövetségi bíróságon. A filmmogul ügyvédjei a botrányban megszólaló színésznők, közük Meryl Streep szavait forgatták ki, hogy elérjék, a bíróság ejtse a keresetet – olvasható a hvg.hu-n.

Weinstein ügyvédei mások mellett Meryl Streep szavaira hivatkoztak, aki még októberben, a Weinstein-botrány kirobbanása után közleményében arról szól, hogy a producer munkakapcsolatuk alatt vele szemben mindig tisztelettudóan viselkedett.

Az Oscar-díjas Meryl Streep felháborodottan tiltakozott szavai kiforgatása miatt és úgy véli, hogy a próbálkozás „szánalmas”, és mások kihasználására irányul. Hangsúlyozta: Weinstein felelős a bűncselekményekért, amelyeket az őt vádló nőkkel szemben elkövetett, és „ha a rendszerben még maradt egy szemernyi igazság, akkor fizetnie kell ezekért”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top