Sztárok

Gyilkossági ügybe keveredett Németh Kristóf – Íme az ügy részletei!

Meghökkentő gyilkossági ügybe keveredett Németh Kristóf. A Fórum Színház igazgatóját kétszer hallgatta ki Doszpot Péter egy, a mai napig meg nem oldott fegyveres gyilkosság ügyében.

A Fórum Színház legújabb bemutatóján jártunk, a Hűtlenség ára című krimi munkálataiban pedig meglepő módon Doszpot Péter is részt vett, és a premier után szakértő tanácsokat is kapott tőle Németh Kristóf. Ott derült ki, hogyan ismerkedett meg egymással a két férfi. 

„Körülbelül 20 éve történt már az eset – kezdte el a történetet Kristóf, akit a mai napig megvisel a rejtélyes gyilkosság. – Még a szüleimmel laktam, amikor rémülten jött be a szobámba anyu, miszerint a Doszpot Péter keres a rendőrségtől. Nem is értettem a dolgot, azt hittem, megnyílik alattam a föld, hiszen soha életembe nem tettem semmi olyat, ami miatt bajba kerülhettem volna. Végül kiderült, hogy egy nagyon kedves gyerekkori barátom édesanyját gyilkolták meg rejtélyes körülmények között. Annyi biztos, hogy fegyverrel lőtték le, de az, hogy ki tette és miért, a mai napig nem derült ki” – mesélte Kristóf, akit többször is kihallgattak az ügyben.

A Hűtlenség ára című előadás kapcsán derült ki Németh Kristóf és Doszpot Péter sztorija

„Kétszer jártam a Teve utcában, ahol Péter igazi profi módjára vezette le a beszélgetést.” – mesélte a Fórum Színház igazgatója, aki a későbbiekben baráti kapcsolatba került Péterrel és feleségével, Doszpot Evelinnel.

Nagyon jó kapcsolat alakult Péter és köztem az utóbbi években, sokat találkoztunk társaságban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top