Sztárok

Gáspár Laci megható posztja a fiának szól

Gáspár Laci kisfia tegnap ünnepelte hetedik születésnapját. A kicsi Lacika már kész nagyfiú, és borzasztóan hasonlít édesapjára. Az énekes vallomása pedig igencsak megható lett.

Már sokszor bebizonyította, hogy a gyermekeiért bármit megtenne Gáspár Laci, aki egy időben azért maradt együtt első feleségével, hogy a lányának jó legyen. Az énekes nagyon jó apa, rengeteget képet oszt meg a gyerekeivel, és mindegyiken látszik, hogy mennyire szereti őket. Példa erre a legújabb fotója, amin középső gyermekét, a kicsi Lacikát köszönti, méghozzá hetedik születésnapja alkalmából. 

„Drága kicsi Lacikám! Isten éltessen! 7 éves nagy fiú lettél ma! Bármi is történjék, bármit is hoz az élet, mindig melletted leszek és mindig, mindenben támogatlak! Imádlak, szeretlek, legyél nagyon boldog Kicsi, drága Lacikám!” – írta a képhez Gáspár Laci, amin egyébként olyanok a kisfiával, mint két tojás. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top