Sztárok

Faragó Topy András lányát megviselte a válás

Faragó András „Topy” lánya, Fanny csupán 9 éves volt, amikor elváltak a szülei. Mivel a színész volt a hibás, ő közölte a gyermekével, hogy elköltözik otthonról.

A Valami Amerika 3. sztárja a filmben kemény verőlegényt játszik, de mint kiderült, az életben nagyon is érzelmes típus. A színész arról az időszakról beszélt a Story magazinnak, amikor a felesége mellett beleszeretett egy másik nőbe, és elköltözött a családjától. Azt mondja, a legjobban az viselte meg, hogy a mindössze kilencéves lányának meg kellett mondania, hogy elmegy otthonról. 

Faragó András, Csuja Imre és Thuróczy Szabolcs a Valami Amerika 3 bemutatóján fotó: Rácz Tamás

14 évig élt házasságban gyermeke édesanyjával, amikor betoppant az életébe egy másik nő. „Megismerkedtem Györgyivel, és azóta is együtt vagyunk” – mondta a színész a lapnak.

Előfordul ilyen váltás, nem lehet megakadályozni. Mivel én voltam a hunyó, úgy tartottam tisztességesnek, hogy én vallom be a lányomnak, mi történt, és hogy elköltözöm. Borzasztó volt. A 9 éves gyerekemet érthetően megviselte a dolog, nagyon is fel tudta fogni, mi zajlik

– emlékezett vissza a nehéz időkre Faragó András Topy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top