Sztárok

Rippel Feri rákosnak hitte magát

Tanul, mióta súlyos egészségügyi panaszokkal küzdött. Rippel Feri kénytelen volt gyökeresen változtatni az életmódján.

Alig két hét telt el azóta, hogy arról írtunk, Rippel Feri második randin a Story gálára vitte kedvesét, most a Lokálra hivatkozva írja a Blikk, hogy az artista manapság kiváló egészségnek örvend, de elmondása szerint nem volt rég, hogy nagyon féltette életét,

hét éve ugyanis több egészségügyi és lelki probléma nehezítette mindennapjait.

Az artista tanul egy amerikai egyetemen, és egészségmentorként tevékenykedik, hogy segíthessen másoknak. A Lokálnak azt mondta, hogy több negatív dolgot is felfedezett magán. „Felszedtem néhány plusz kilót, ami a munkámban is nehézségeket okozott. Folyamatosan izzadtam, és ha csak a kormány előtt ültem, akkor is úgy vert a szívem, mintha órák óta futnék. A hangulatom szintén nagyon ingadozó volt, egyik pillanatban még szenvedélyesen, energikusan álltam a dolgokhoz, a következő percben pedig már teljes letargiában ültem, és csak bámultam magam elé” – magyarázta Rippel Feri, aki jelenleg biokémiát tanul az amerikai UCLA egyetemen. Hét évvel ezelőtt kezdte magát mélyebben beleásni ebbe a tudományágba, amikor úgy érezte, nagy a baj.

Rippel Ferenc artista rodeózik a 2014-es Játék határok nélkül televíziós vetélkedőn induló magyar csapat tagjainak bemutatkozó sajtóeseményén MTI Fotó: Mohai Balázs

„Orvostól orvosig jártam. Voltam kardiológián, mert ijesztő volt, ahogy a szívem működött. Megállapították, hogy kezdődő cukorbetegségem van, és refluxos is lettem – mondta, és hozzátette, hogy amíg hetekig várta a további eredményeket, rettegett attól, hogy rákos. – Teljesen magam alatt voltam. Azon gondolkodtam, hogy ennek itt nem lehet vége, még annyi dolgom van. Itt van a családom, a szeretteim, a barátaim.”

Rippel Feri elmondása szerint az orvosok nem tudták pontosan megmondani, mi lehet a probléma. Ő maga kezdett el utánanézni a bajainak, ennek köszönhetően pedig lefogyott, és jobb lett a közérzete. Ezenkívül teljes életmódváltásba kezdett. Kiiktatta a stresszt az életéből, pozitív életszemléletet követ, és eleget pihen. Azt mondja, azóta minden problémája megszűnt, még a kezdődő cukorbetegsége is. Az utóbbi években náthás sem volt, pattanásai, ráncai sincsenek, ráadásul a szerelem is rátalált új életének köszönhetően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top