nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Muri Enikő: „Rajtam egy jó nagy sírás segít”

Muri Enikő: „Rajtam egy jó nagy sírás segít”

Igazi hangulatember Muri Enikő, de a munkatársai egyetértenek abban, hogy nagyon pozitív hatással szokott lenni a környezetére.
NLCafé
f Ajánlom

Hajlamos felvenni az emberek hangulatát, vagy ha látja, hogy valakit valami nyomaszt, akkor odaül mellé, és megpróbál segíteni neki. „Annak idején például a Sztárban sztárban egymást támogattuk, próbáltuk felhozni egymást a medence aljáról, vagy együtt örülni egymás sikereinek. Ez vagyok én” – mondta Muri Enikő a Fem3Caféban, amikor Gömöri András Mátéval és Nagy Adrival beszélgettek arról, mennyire optimista típus az énekesnő.

Muri Enikő a FEM3 Caféban mesélt

Persze, amikor Muri Enikő padlón van, nem igyekszik leplezni, de nem is veri nagy dobra a problémáit. „Rajtam egy jó nagy sírás segít. Kijön a stressz, kijön a boldogság, mert ha én valaminek örülök, akkor is sírni szoktam.”

Mert a csodáknak is kell örülni, ahogy mondja: a jó dolgokat is észre kell venni, és ha jobban belegondol, akkor meghatja. Szerinte a rossz napokon is akad olyan, amikor a szőnyeg alá kell söpörni a gondokat, mert nem lehet minden alkalommal belemerülni a negatív dolgokba.

„Tanulom, hogy hogy kell nemet mondani” – de ezeket mindig megfontolás után teszi, nem puszta szeszélyből. Ettől nő a magabiztossága.

Nézd meg, Muri Enikő hogyan éli meg a változásokat, hogyan töltődik fel:

Megosztás Facebookon