Sztárok

Lázár Bence újra segítségre szorul – véradással lehet támogatni

Az Újpest egykori futballistájánál három éve diagnosztizáltak leukémiát. Az állapota sokat javult az elmúlt időszakban, most azonban újra segítségre szorul.

Lassan három éve az Újpest egykori csatára azért ment orvoshoz, mert megduzzadtak a nyirokcsomói, és a vizsgálatok során komoly betegséget találtak nála az orvosok. Kiderült, hogy Lázár Bence leukémiás, így fel kellett hagynia a foci után a műsorvezetéssel is, és az élete alapjaiban megváltozott. A sportvilágot sokkolta a hír, üzenetek ezreit kapta az egykori sportoló, minden segítséget megkapott, amire szüksége volt. Egy darabig stagnált az állapota, aztán egy idő után jobban lett. Most azonban ismét segítségre van szüksége. 

„Kedves Barátaink! 
A segítségeteket szeretnénk kérni. Bencének gyógyulása érdekében vérkészítményekre lenne szüksége. Szeretnénk Titeket megkérni, hogy ha tehetitek, irányított véradás formájában segítsetek nekünk ebben. Vércsoporttól függetlenül meg tudjátok ezt tenni a lenti linken található intézmények bármelyikében, a következő adatok megadásával: Lázár Bence, szül: 1991.03.21 Kecskemét, an: Kalamen Márta, Taj: 043-876-082, intézmény: Dél-pesti Centrumkórház-Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Hematológiai és Őssejt-transzlantációs Osztàly, kezelőorvos: Dr.Paksi Melinda” – hívja fel a figyelmet a segítségre Lázár Bence családja. Az egykori focista immár három éve küzd a betegséggel, és a sok segítség és jókívánság reményt ad neki, hogy ne adja fel a harcot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top