nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Egy évig nem áll kamera elé Jennifer Lawrence

Egy évig nem áll kamera elé Jennifer Lawrence

Egy időre felhagy a filmezéssel Jennifer Lawrence színésznő, aki legutóbbi filmjét éppen Budapesten forgatta.
NLCafé
f Ajánlom

Hollywood legfelkapottabb színésznője úgy döntött, egy évig nem a filmezéssel, hanem inkább a demokráciával szeretne foglalkozni, és egy antikorrupciós szervezet munkájában vállal majd aktív szerepet. Jennifer Lawrence minderről pénteken beszélt az Entertainment Tonightnak, ahol elmondta: a következő évben a Represent.Us nevű szervezettel dolgozik együtt, akik a fiatalokat igyekeznek bevonni a helyi politikába.

A 27 éves, Oscar-díjas színésznő igyekezett megnyugtatni rajongóit, hogy nem kezd aktív politizálásba, helyette olyan törvényeket igyekeznek elfogadtatni az államokkal, amelyek megszüntethetik a korrupciót és megmenthetik a demokráciát.

Egy évig nem foglalkozik a színészettel Jennifer Lawrence – Fotó: MTI/EPA/Tolga Akmen

Jennifer Lawrence-re szabadsága után rengeteg munka vár, ugyanis már hét filmben számítanak a munkájára. Készül egy közös film Amy Schummerrel, ő játssza majd a címszerepet a Zelda Fitzgeraldról szóló filmben, de főszerep vár rá Adam McKay készülő thrillerében, a Bed Bloodban, ahogy Luca Guadagnino Burial Rites című filmjében is – írja a nylon.com.

Megosztás Facebookon