Sztárok

Janicsák Veca új partnerrel készül a holnapi estére

Különleges lesz a holnap este Janicsák Veca számára, aki a Dürer kerti rendezvényre új partnerrel megy. Ha még nem láttad őket együtt, akkor itt a lehetőség.

Janicsák Veca számára fontos ez az ügy, ezért nem tétovázott, amikor lehetősége adódott támogatni Zelinkó Gabikát.  A Zenével a gyógyulásért rendezvénnyel a nyitott hátgerinccel született kislány életét szeretnék megkönnyíteni. Gabika nagyon kitartóan küzd az életért, önállóan akar járni, amit egyelőre járógéppel és járókeret segítségével tud megtenni – de mindent úgy szeretne csinálni, mint más gyerekek. Betegsége miatt deréktól lefelé lebénult, születése óta több probléma is felmerült, amellyel a család folyamatosan harcol. A nyitott hátgerinc súlyosabb formája alakult ki a kislánynál, emiatt vizelet- és székletintolerancia alakult ki nála, és mivel a gerincvelő is sérült, az agyvíz elvezetésének segítésére shöntszelep beültetésére volt szükség. Holnap, február 22-én este héttől többek között Janicsák Veca is színpadra áll, hogy egy jótékonysági koncerttel támogassa a kislány gyógyulását.

Janicsák Veca fontosnak érzi, hogy erről sokan tudjanak – Fotó: Farkas CSaba

„Édesanyaként fokozottan érzékeny vagyok a gyerekeket érintő társadalmi és egészségügyi problémákra. Ha tehetem, segítem őket, és folyamatosan részt veszek hasonló jótékonysági kezdeményezésekben. Bízom benne, hogy a zene erejével is sikerül támogatókat szereznünk, és kicsit közelebb hozzuk Gabikát a gyógyuláshoz” – mondta Janicsák Veca, akinek két éve született meg a kislánya, Emma

A csütörtöki koncert nem csak azért különleges, mert szívből segítünk valakinek ezzel, hanem mert ilyen felállásban még soha nem léptek fel a sztárok. És egy darabig biztos nem lesz látható így ez a produkció. Janicsák Veca mellett Kökény Attila is a színpadra lép, valamint Burai Krisztián és Igni.

Ha te is ezt a nemes ügyet támogatnád, akkor támogatói jegy megvásárlásával megteheted, és egyedülálló zenei élményben lehet részed. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top