Sztárok

Friss fotók Sandra Bullock ritkán látott gyerekeiről

Nem sűrűn láthatjuk Sandra Bullock családját, ha mégis valakinek sikerül róluk olyan lesifotót készítenie, amelyen látszanak, akkor azt vagyonokért árulják. A mostani képek éppen ezért ritkaságszámba mennek.

53 évesen Sandra Bullock boldogabb nem is lehetne, úgy érzi, hogy teljesen kerek az élete. Karrierje is szárnyal, noha alig láthattuk filmben az elmúlt években, talán éppen ezért már most várják a rajongói az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése című produkciót, pedig csak nyáron mutatják be a mozikban. Viszont nem is ez az, ami leginkább érdekli a színésznőt.

„Örülök a felkéréseknek, de amire igazán büszke vagyok, az a két gyerekem” – nyilatkozta tavaly tavasszal, amikor még arról is pletykáltak, hogy hamarosan újabb kicsivel bővül a Bullock család. Mondjuk, akkoriban újra arról lehetett olvasni, hogy Bryan Randall és Sandra Bullock esküvőt tervez, vagy éppen hogy titokban már össze is házasodtak, de valójában egyik sem történt meg. Ezt a színésznő ügynöke is cáfolta. 

Bár már most úgy élnek, mint egy család, és ez a legutóbbi képeken is látszik. Sandra Bullock kiegyensúlyozott és boldog:

Bryan Randall sajátjaként szereti a színésznő két gyerekét, a kis Laila pedig éppen apás korszakét éli, ő jobban szeret mostanában a fotós nyakában ülni, vele sétálni, ahogyan az a disneylandes fotókon is látszik. Jason Bateman a feleségével és a  gyerekeivel gyakori vendég Bullockéknál, most is együtt mentek a kalandparkba. 

Bullock az adoptálásról a People magazinnak mondta, hogy élete legjobb döntése volt. Kisfia, Louise csecsemőként került hozzá, lánya viszont már 3 és fél éves volt, amikor magához vette. 

Amikor Lailára nézek, nincs kétségem afelől, hogy őt ide szánta a sors. Pontosan a megfelelő gyerek érkezett az életembe, a megfelelő időben.

Bármennyire is büszke anyuka, a gyerekeit nem szereti mutogatni, még a People címlapján is csak profilból vagy hátulról láthattuk a lányát, és sokáig nem készült róla olyan fotó, amelyen felismerhető lett volna. Nagyjából évente egy-két alkalom az, amikor így megnézhetjük, és az biztos, hogy Laila és Louise is sokat változott az elmúlt egy évben. 

„Őszintén, a mai világban már fogalmam sincs, mi számít hagyományos családnak. Ha az, amelyik tele van szeretettel, ahol mennek a bennfentes poénok, ahol a lakásban több gyerekholmi van, mint felnőtt-, ahol megy a kiabálás, hogy kié legyen az utolsó szelet torta, akkor nekem nagyon is hagyományos családom van.”

Sandra Bullock és Bryan Randall a gyerekekkel nagyon idilli családnak tűntek Disneylandben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top