Sztárok

Delhusa Gjon agydaganatáról írtak, most helyre teszi a híreket

Szűnni nem akaró fejfájás miatt került kórházba Delhusa Gjon, akinek az orvosa azonnali műtétet javasolt. Az énekes hálás ezért, különösen a szövettani eredménnyel a kezében.

A saját közösségi oldalán posztolta Delhusa Gjon a műtét után, hogy kórházban van. Akkor leírta, hogy egy egyszerű kis seb miatt jutott idáig, ami nem akart gyógyulni. „Tanulság: ha egy seb három hétig nem tűnik el, spuri a dokihoz. Mert két hónap múlva komoly bajok történhetnek” – írta akkor, az azóta eltelt napokban viszont már olvashattunk a zenész agydaganatáról is. 

„Annyi történt, hogy egy kisebb sportsérülés, sebecske nem gyógyult be, ezért elmentem a bőrgyógyászhoz, aki mondta, hogy ezt azonnal meg kell műteni. Tulajdonképpen, majdnem halálhíremet keltették, és gyakorlatilag egy zsírmirigy volt az egész, amit eltávolítottak. Ez úgy veszélyes, hogy mit tudni, hogy a hónapok vagy az évek alatt mi lehetett volna” – mesélte Delhusa Gjon a Mokkában.

Delhusa Gjon a műtétről mesélt

Az azért meglepte, hogy mennyien aggódtak miatta, pedig az operáció napján este már fellépése volt, és ő maga sem tekinti az egészet egy komoly beavatkozásnak. 

„Hogy miket hallottam vissza? Nem titok. Az egyik lap leírta, hogy agydaganattal műtöttek, és hajszálon múlt az életem. Már értem, miért nézett aznap este úgy a  közönség. Hát ez a bolhából elefánt.”

Szövettan azért volt, szerencsére megnyugtató az eredménye.

Delhusa Gjon ezzel kapcsolatban mesélt arról, hogyan marad fitt 64 évesen:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top