nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
VV Béci elhagyta a feleségét, újra szerelmes

VV Béci elhagyta a feleségét, újra szerelmes

Talán mindenkit meglep a hír, hogy VV Béci és felesége, Adri hat év után válni készülnek. Váratlan fordulat ez, hiszen két évvel ezelőtt másodszor is összeházasodtak.
NLCafé
f Ajánlom

VV Béci magánéleti válsága sokakat meglephet, hiszen mindig úgy tűnt, hogy Adrival tökéletesen működik a kapcsolatuk. Most azonban kiderült, hogy ez közel sem így volt, pedig 2016-ban újra elvette volt párját, megerősítették a házasságukat. Béci közösségi oldaláról kiderül, hogy a rappernek megromlott a kapcsolata gyermeke édesanyjával, és már nem tudtak felülkerekedni a problémákon. A bejegyzésben azt is leírta, hogy már új párja van, akit nem szeretne tovább rejtegetni. 

Úgy gondolom,elértem arra a pontra, hogy megosszam veletek ezt hírt! Egy ideje a Feleségemmel megromlott a kapcsolatunk... leírhatnám,h én miben és ő miben volt a hibás, és mire nem figyeltünk oda, de ez már úgy érzem itt nem számít! Már egy ideje nem lakom otthon, és mindannyiunkat megviselt ez a történet, de semmiféleképpen nem akarjuk,h a Kicsilányunk bármilyen módon sérüljön! A Szüleink sem tudják pontosan mi folyik a háttérben, ezúton is szeretnék tőletek is elnézést kérni! Ez alatt az idő alatt, én bele szerettem egy másik lányba akivel együtt vagyok. Nem fedem fel a lány kilétét, de már nem szeretnék bújkálni, és úgy érzem ez a minimum amit adhatok neki, h nem titkolozom többet! Adrival fantasztikus dolgokat éltünk meg együtt és örökre hálás leszek a Kislányomért! Mindent próbálunk normálisan csinálni,úgy h ne sérüljön a gyermekünk,értsétek meg, nekünk is új ez a helyzet, kérlek titeket ,h ne bombàzzatok felesleges üzenetekkel. Köszönöm! #llclassico

YOUNG G Beci (@yg26beci) által megosztott bejegyzés,

„Úgy gondolom,elértem arra a pontra, hogy megosszam veletek ezt hírt! Egy ideje a feleségemmel megromlott a kapcsolatunk… Leírhatnám, hogy én miben és ő miben volt a hibás, és mire nem figyeltünk oda, de ez már úgy érzem itt nem számít! Már egy ideje nem lakom otthon, és mindannyiunkat megviselt ez a történet, de semmiféleképpen nem akarjuk, hogy a Kicsilányunk bármilyen módon sérüljön! A szüleink sem tudják pontosan mi folyik a háttérben, ezúton is szeretnék tőletek is elnézést kérni!” – kezdte az egykori villalakó, majd új szerelméről is fellebbentette a fátlyat.

Ez alatt az idő alatt, én beleszerettem egy másik lányba akivel együtt vagyok. Nem fedem fel a lány kilétét, de már nem szeretnék bujkálni, és úgy érzem ez a minimum, amit adhatok neki, hogy nem titkolózom többet! Adrival fantasztikus dolgokat éltünk meg együtt, és örökre hálás leszek a Kislányomért! Mindent próbálunk normálisan csinálni, úgy, hogy ne sérüljön a gyermekünk, értsétek meg, nekünk is új ez a helyzet, kérlek titeket, hogy ne bombázzatok felesleges üzenetekkel. Köszönöm!

Bécinek és exének egyébként 2013-ban született közös gyermeke, aki a Napsugár nevet kapta. 

Megosztás Facebookon