nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Videó a halottnak hitt Sylvester Stallonéról

Videó a halottnak hitt Sylvester Stallonéról

Ijesztő fotók jelentek meg Sylvester Stallonéról, amelyek a színész végnapjait mutatták be. Rengeteg rajongó vett búcsút a sztártól, elgyászolták és megsiratták. Közben az egész csak egy durva hoax.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A kattintásvadászat egyik legkegyetlenebb módja az álhalálhír-keltés, amit némelyik külföldi oldal tökélyre fejlesztett. Most éppen Sylvester Stallone került célkeresztbe, akinek még a „végnapjairól” készült felvéltelek is hitelessé tették az amúgy csak néhány mondatra korlátozott hoaxot. Végül a kamut maga Stallone osztotta meg azzal, hogy senki se aggódjon, köszöni a sok kedves szót és szép búcsúztatást, de egyelőre még, köszöni, ő jól van. 

Sylvester Stallone a saját halálhíréhez kommentált az oldalán

A 72 éves sztár állítólag prosztatarákja és drasztikus súlyvesztesége mégis címoldalakra került. Volt, aki abban kételkedett, hogy a halálhír cáfolata csak rossz tréfa.

Végül Stallone egy videóüzenetet tett ki az oldalára, ahol elmondja: jó visszatérni a halálból:

Locking my daughters outside during a slight hail storm… It’s so great to be back from the Dead!!! @sistinestallone @sophiastallone

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon