Sztárok

Új életet kezd Oroszlán Szonja Amerikában

Sosem késő tanulni, vallja a színésznő. Oroszlán Szonja izgalmas új szakmát nézett ki magának a tengerentúlon.

A színművészetiről kilépve egyből egy nagyjátékfilm női főszerepében találta magát Oroszlán Szonja. A film természetesen a Valami Amerika első része volt, és megalapozta a színésznő karrierjét itthon. Ezért is volt sokak számára furcsa, hogy három éve Oroszlán Szonja Amerikába költözött, ahol a nulláról kellett kezdenie pályafutását.

„Bekopogtattam mindenhova, és azt mondtam: én egy európai színésznő vagyok, majd elsoroltam, hogy eddig miket csináltam. Azt persze tudni kell, hogy Amerikában futószalagon mennek a meghallgatások, így hamar azt is meg kellett tanulnom kezelni, ha valahol nem engem választottak egy szerepre” – mondta Oroszlán a Ripostnak.

Ez az elején szokatlan volt számára, de azóta felvette a ritmust. „Egy perced és 16 ütemed van, ennyiből kell megmutatnod az énekhangodat, és hogy mit tudsz. Igazából, igazuk van, ez az idő elég” – vélekedett a színésznő, aki az elmúlt három évben több filmben és színházi darabban is szerepelt a tengerentúlon.

De egyáltalán nem biztos, hogy élete végéig színész marad Oroszlán Szonja, akin egyébként nem fog az idő. „Most önkénteskedem az egyik egyetem állatorvosi szakának kutyakiképző részlegén, ahol a rendőrkutyákat trenírozzák. Nagyon érdekes számomra ez a világ. És való igaz, hogy elkezdtem kacsingatni az állatorvosi pálya felé” – mesélte a színésznő, aki szerint sosincs késő valami újat megtanulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top