Sztárok

Jó így látni Hosszú Katinkát

Hosszú Katinka arcán újra mosolyt láthatunk – legalábbis ami a közösségi oldalára posztolt képeket illeti. Az Iron Lady hosszú idő után újra boldognak látszik.

Hosszú Katinka és Shane Tusup kálváriája tavaly év végén kezdődött. Sokan észrevették, hogy a naponta megjelenő közös képek elmaradnak, nem is látni őket együtt, sőt férje már a versenyekre sem kísérte el az Iron Ladyt. Tetézte a bajt, amikor az Év Sportolója-gálán nem együtt, hanem a szüleikkel érkeztek Shane Tusupék, ami aztán végleg betette a kaput. Azóta új edzője van Hosszú Katinkának, ami valószínűleg azt jelenti, hogy a kapcsolatukat már nem tudják helyrehozni. Shane Tusup a munkába temetkezik, ahogy Katinka is, viszont az olimpiai bajnok úszónő már nem szomorkodik. 

„Szerintem látszik az arcomon, hogy jó edzés volt” – írta a fotóhoz Hosszú Katinka, de nem ez az egyetlen kép, amin teljesen kivirult. Már hetek óta mosollyal az arcán láthatjuk, és Katinka már egy versenyen is elindult, ami mindenképpen jó jel. A rajongók is észrevették a változást, sokan azt írják a kommentekben, hogy teljesen megváltozott, és örülnek, hogy a hónapokig tartó mélyrepülés után végre újra mosolyog. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top